STORING MELDEN
 STORING MELDEN
Rolgordijnen Zonwering

Binnenzonwering

Kwaliteit start met een goed doordacht ontwerp, dat geldt ook voor binnenzonwering in kantoren en openbare ruimtes. Binnenzonwering wordt in werkruimtes niet alleen decoratief toegepast, het heeft met name een lichtregulerende functie. Naast dat, beschermt binnenzonwering ruimtes tegen warmte en kou, het helpt energie besparen en het bevordert de akoestiek en realiseert en bepaalde mate van privacy. Gecombineerd met buitenzonwering oplossingen, draagt raamdecoratie bij aan een aangenaam en gezond werkklimaat.

Mogelijkheden

Oplossingen kunnen onder andere bestaan uit jaloezieën, rolgordijnen en lamelgordijnen. Alle raamdecoratie kan zowel handbediend of elektrisch uitgevoerd worden. Er is daarnaast een ruime keuze uit lamel- en/of doekkleuren en transparantieniveaus van de stoffen zodat de raamdecoratie altijd afgestemd kan worden op de stijl van de ruimte of het kantoor. Wij, maar ook onze leveranciers van raamdecoratie, voldoen altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm CEN Norm EN 13120.

Speciale ontwerpen

Wij streven ernaar zo veel mogelijk te voorzien in uw eisen en/of wensen, zonder daarbij de technische aspecten uit het oog te verliezen. Door onze conceptuele aanpak bent u betrokken bij iedere stap in het proces, zo kunnen wij al in een vroeg stadium met u meedenken en een unieke oplossing bieden. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige oplossingen van gerenommeerde merken als Verano® en Lenco.

Wilt u meer (technische) informatie of kennismaken met een van onze projectadviseurs? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs!

Meetinstructie Verano® jaloezieën

Download de meetinstructie voor de Verano® jaloezieën in PDF.

Doorsnede Verano® rolgordijnen

Download de doorsnede voor de Verano® rolgordijnen in PDF.

Doorsnede Verano® lamellenrail

Download de doorsnede voor de Verano® lamellenrail in PDF.

Bedieningsopties

Download de bedieningsopties voor de Verano® rolgordijnen in PDF.

Doorsnede Verano® jaloezieën DWG

Download de doorsnede voor de Verano® jaloezieën in DWG.

Doorsnede Verano® lamellenrail DWG

Download de doorsnede voor de Verano® lamellenrail in DWG.

Doorsnede Verano® rolgordijnen DWG

Download de doorsnede voor de Verano® rolgordijnen in DWG.