STORING MELDEN
 STORING MELDEN
knikarmscherm

Knikarmschermen

Een knikarmscherm wordt in de volksmond ook wel een zonnescherm genoemd. Bij een knikarmscherm worden de armen direct onder het zonwerende doek geplaatstHierdoor kan het zonwerende doek bijna horizontaal uitschuiven, dit heeft als voordeel dat er een grote doorloophoogte gecreëerd kan worden. Net als bij uitvalschermen, wordt de zonwarmte geweerd van de gevel. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende knikarmschermen. De knikarmschermen kunnen uitgevoerd worden tot een maximale breedte van 12 meter en met een maximale uitval uitval van 3,5 meter. 

Samenstelling

Alle aluminium onderdelen van het knikarmscherm kunnen worden geanodiseerd of gemoffeld in een willekeurige RAL kleur. Het zonwerende doek wordt geleverd in acrylkwaliteit en is leverbaar in een groot aantal eigentijdse kleurenKnikarmschermen zijn zowel in een handbediende als elektrische variant beschikbaar. 

Speciale ontwerpen

Wij streven ernaar zo veel mogelijk te voorzien in uw eisen en/of wensen, zonder daarbij de technische aspecten uit het oog te verliezen. Door onze conceptuele aanpak bent u betrokken bij iedere stap in het proces, zo kunnen wij al in een vroeg stadium met u meedenken en een unieke oplossing bieden. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige oplossingen van gerenommeerde merken als Verano® en Lenco.  
 
Wilt u meer (technische) informatie of kennismaken met een van onze projectadviseurs? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs

Meetinstructie Verano® V210 - Rhodos

Download de meetinstructie voor de Verano® V210 - Rhodos in PDF.

Meetinstructie Verano® V225 - Porto

Download de meetinstructie voor de Verano® V225 - Porto in PDF.

Doorsnede Verano® V210 - Rhodos

Download de doorsnede voor de Verano® V210 - Rhodos in PDF.

Doorsnede Verano® V225 - Porto

Download de doorsnede voor de Verano® V225 - Porto in PDF.

Bestektekst Verano® V210 - Rhodos

Download de bestektekst voor de Verano® V210 - Rhodos in Word.

Bestektekst Verano® V255 - Porto

Download de bestektekst voor de Verano® V225 - Porto in Word.

Doorsnede Verano® V210 - Rhodos DWG

Download de doorsnede voor de Verano® V210 - Rhodos in DWG.

Doorsnede Verano® V225 - Porto DWG

Download de doorsnede voor de Verano® V225 - Porto in DWG.