STORING MELDEN
 STORING MELDEN

Lamellen

Lamellen (schoepen) zijn verkrijgbaar in een vaste of kantelbare variant. Dit type beeldbepalende zonwering is permanent aanwezig en kent uitstekende warmtewerende- en isolerende eigenschappen. De lamellen zijn zeer windbestendig en behouden daarom ook een warmtewerende functie op dagen met veel wind. Kortom: een waardevolle, duurzame en onderhoudsarme toevoeging aan ieder gebouw!

Aluminium lamellen

Aluminium schoepen kunnen in diverse vooraf vastgestelde standen geplaatst worden of beweegbaar toegepast worden. De schoepen kunnen in het geval van motorisatie geschakeld bediend worden of bij grotere afmetingen los aangestuurd worden. Aluminium lamellen kunnen horizontaal, verticaal, schuin of gecombineerd worden toegepast. De ellipsvormige variant kunnen geleverd worden in afmetingen van 70 tot 600 millimeter. Naast de lamel zijn de eindkappen en wijze van ophanging van toegevoegde waarde om het esthetische resultaat te behalen.

Houten lamellen

Ellipsvormige houten lamellen van Western Red Cedar hout zijn standaard leverbaar in een breedte van 190 en 290 millimeter. Afwijkende breedtes zijn in overleg mogelijk. Deze worden vast of draaibaar toegepast. Het is tevens mogelijk om de lamellen onbehandeld te verwerken waardoor deze grijs zullen verkleuren. Een behandeling met beits op waterbasis behoort tevens tot de mogelijkheden. Door de bevestigingswijze en onze ervaring op het gebied van houtbewerking en -behandeling worden de systemen gegarandeerd naar wens geleverd.

Speciale ontwerpen

Wij streven ernaar zo veel mogelijk te voorzien in uw eisen en/of wensen, zonder daarbij de technische aspecten uit het oog te verliezen. Door onze conceptuele aanpak bent u betrokken bij iedere stap in het proces, zo kunnen wij al in een vroeg stadium met u meedenken en een unieke oplossing bieden. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige oplossingen van gerenommeerde merken als Verano® en Lenco.

Wilt u meer (technische) informatie of kennismaken met een van onze projectadviseurs? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs!

Inspiratiebrochure lamellen

Meer weten over lamellen in vaste of beweegbare uitvoering? Download de inspiratiebrochure.

Aanzicht houten lamellen vast

Download het aanzicht van de vaste Lenco lamellen in PDF.

Aanzicht houten lamellen beweegbaar

Download het aanzicht van de beweegbare Lenco lamellen in PDF.

Referenties

 

Bouwbedrijf Van der Kolk

Plaats: Garderen

Meer foto's

Brede school Sint Jansteen

Plaats: Sint Jansteen

 

CARWASH

Plaats: Nederweert

Meer foto's

Centrum Plan

Plaats: Uden