STORING MELDEN
 STORING MELDEN

Schuifframes

Een schuifframe is een functioneel, dynamisch en multifunctioneel. Een schuifframe kan onder andere voorzien in zonwering, lichtregulering, tochtwering en privacy. Indien de schuifframes zijn opgehangen aan een compleet schuifrailsysteem, bieden schuifframes onbeperkte mogelijkheden voor een gevel. Naast een handbediende uitvoering, bestaat ook de mogelijkheid om de schuifframes uit te rusten met een elektrische bediening.

Eigentijdse systemen

Het kader van een schuifframe wordt vervaardigd uit staal, aluminium of hout. De lamellen voor de vulling van het kader zijn beschikbaar in hout, aluminium of glas. De meest toegepaste houtsoort is Western Red Cedar. De keuze uit diverse frames, verschillende esthetische lameltypen en een vast of beweegbaar systeem is er altijd een passend schuifframe verkrijgbaar.

Speciale ontwerpen

Wij streven ernaar zo veel mogelijk te voorzien in uw eisen en/of wensen, zonder daarbij de technische aspecten uit het oog te verliezen. Door onze conceptuele aanpak bent u betrokken bij iedere stap in het proces, zo kunnen wij al in een vroeg stadium met u meedenken en een unieke oplossing bieden. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige oplossingen van gerenommeerde merken als Verano® en Lenco.

Wilt u meer (technische) informatie of kennismaken met een van onze projectadviseurs? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs!

Inspiratiebrochure schuifframes

Meer weten over schuifframes met verschillende vullingen? Download de inspiratiebrochure.

Doorsnede schuifframes DWG

Download de doorsnede voor de Lenco schuifframes in DWG.

Referenties

 

Logport

Plaats: Venlo

Meer foto's

Villa

Plaats: Best

Meer foto's

VILLA

Plaats: Stekene

Meer foto's

Wiener & Co

Plaats: Amsterdam