STORING MELDEN
 STORING MELDEN
Uitvalschermen zonwering
Uitvalscherm Zonwering
Zonwering

Uitvalschermen

Uitvalschermen beschermen tegen opwarming doordat de zonwarmte door het zonwerende doek geweerd wordt van de gevel. Afhankelijk van het type gebouw en de armen van het uitvalscherm, kunnen uitvalschermen tot windweerstandsklasse één volgens NEN-EN 13561 gebruikt worden. Hinderlijk invallend licht wordt beperkt wanneer de breedte van het uitvalscherm voldoende overlap heeft over de kozijnbreedte. 

Samenstelling

Binnen ons assortiment bieden wij verschillende kapvormen voor de uitvalschermen: halfrond of rechthoekig, gesloten of half-open. De collectie armen is tevens divers, zo is er de keuze voor windvaste- of stormvaste armen, glijarmen of balkonhoekarmen. Alle aluminium onderdelen van het uitvalscherm kunnen worden geanodiseerd of gemoffeld in een willekeurige RAL kleur. Het zonwerende doek wordt geleverd in acrylkwaliteit en is leverbaar in een groot aantal eigentijdse kleuren. Uitvalschermen kunnen zowel hand als elektrisch bediend geleverd worden.

Speciale ontwerpen

Wij streven ernaar zo veel mogelijk te voorzien in uw eisen en/of wensen, zonder daarbij de technische aspecten uit het oog te verliezen. Door onze conceptuele aanpak bent u betrokken bij iedere stap in het proces, zo kunnen wij al in een vroeg stadium met u meedenken en een unieke oplossing bieden. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige oplossingen van gerenommeerde merken als Verano® en Lenco.

Wilt u meer (technische) informatie of kennismaken met een van onze projectadviseurs? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs! 

Meetinstructie Verano® V150 - Mallorca

Download de meetinstructie voor de Verano® V155 - Mallorca in PDF.

Meetinstructie Verano® V120 - Napoli

Download de meetinstructie voor de Verano® V120 - Napoli in PDF.

Doorsnede Verano® V150 - Mallorca

Download de doorsnede voor de Verano® V150 - Mallorca in PDF.

Doorsnede Verano® V120 - Napoli

Download de doorsnede voor de Verano® V120 - Napoli in PDF.

Bestektekst Verano® V150 - Mallorca

Download de bestektekst voor de Verano® V150 - Mallorca in Word.

Bestektekst Verano® V120 - Napoli

Download de bestektekst voor de Verano® V120 - Napoli in Word.

Doorsnede Verano® V150 - Mallorca DWG

Download de doorsnede voor de Verano® V150 - Mallorca in DWG.

Doorsnede Verano® V120 - Napoli DWG

Download de doorsnede voor de Verano® V120 - Napoli in DWG.