STORING MELDEN
 STORING MELDEN

Lenco voor Aannemers

Duurzaam bouwen speelt een steeds belangrijkere rol in de realisatie van gebouwen, niet alleen voor uw opdrachtgever maar ook voor de eindgebruiker. Energiezuinig en energieneutraal bouwen biedt nu al een marktvoordeel ten opzichte van standaard nieuwbouw en ook bij renovaties leveren energiebesparingen belangrijke voordelen op. Indien zonwering wordt meegenomen in de ontwerpfase, kan dit een aanzienlijk deel van het energieverbruik voorkomen.

Structurele zonwering

Structurele zonwering heeft een positief effect op het energieverbruik in een woning, kantoorgebouw of openbare ruimte. Zonwering draagt bij aan een energiezuinige leef- en werkomgeving en laat de kosten voor verwarmen en koelen het hele jaar door aanzienlijk afnemen. Zonwering is een essentieel onderdeel van het totaalconcept van een gebouw en is daarom een waardevolle investering die zich snel terugverdient.

Waarom Lenco?

Duurzaam bouwen is tot standaard verheven en ook de aandacht en ruimte voor de wensen van de eindgebruiker neemt toe. Ons uitgebreide leveringsprogramma maakt ons een volwaardig gesprekspartner voor de hedendaagse aannemer. Iedere ontwerp stelt andere wensen en eisen aan zowel de constructie als de uitvoering, daarom streven onze specialisten ernaar zo veel mogelijk in te spelen op uw eisen en wensen zonder daarbij het zicht op de technische aspecten te verliezen. Door onze conceptuele aanpak bent u betrokken bij iedere stap in het proces, zo kunnen wij al in een vroeg stadium met u meedenken en een unieke oplossing bieden. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige oplossingen van gerenommeerde merken als Verano® en Lenco.

Wilt u kennismaken met een van onze projectadviseurs? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs!

Bekijk referenties