STORING MELDEN
 STORING MELDEN

Lenco voor Aannemers

Wij denken met u mee! Wij adviseren vele architecten en aannemers bij het ontwerp en kijken juist naar maakbaarheid en bouwkundige detaillering. Zonwering draagt bij aan een energiezuinige leef- en werkomgeving en laat de kosten voor verwarmen en koelen het hele jaar door aanzienlijk afnemen. Zonwering is een essentieel onderdeel van het totaalconcept van een gebouw en is daarom een waardevolle investering die zich snel terugverdient.

Kennis
Wij ontzorgen! Onze jarenlange ervaring in de zonweringsbranche, maar ook de samenwerking met diverse gevelbouwers, maakt dat wij aannemers prima kunnen adviseren op het gebied van:

  • De verschillende soorten zonwering en toepassingen.
  • Esthetica en mogelijkheden om (structurele) zonwering beeldbepalend toe te passen.
  • Lichtregulatie voor een beter thermisch klimaat, wat het comfort en de productiviteit verbeterd.
  • Energiebesparing door zonwering en richtlijnen.
  • Statica en advies voor constructieve toepasbaarheid.
  • Zonweringsbesturingen.
  • Combinaties met (aluminium) kozijnen of vliesgevels en het voorkomen van (thermische) glasbreuken.

Duurzaamheid
Duurzaam bouwen speelt een steeds belangrijkere rol in de realisatie van gebouwen, niet alleen voor uw opdrachtgever maar ook voor de eindgebruiker. Energiezuinig en -neutraal bouwen biedt nu al een marktvoordeel ten opzichte van standaard nieuwbouw en ook bij renovaties leveren energiebesparingen belangrijke voordelen op. TU Delft toonde reeds aan middels de “Trias Energetica” dat duurzaam energiegebruik met eerste prioriteit bij de gebouwschil (passiefbouw, isolatie en zonwering) moet worden aangepakt. Mede daardoor is de EPBD (Europese Energie Richtlijn Gebouwen) aangepast van de oude norm “EPC” Energie Prestatie Coëfficiënt (NEN 7120) naar de nieuwe norm “BENG” Bijna Energie Neutraal Gebouw (NTA 8800). In een notendop betekent dit dat vanaf 2020 voor alle nieuwbouw buitenzonwering verplicht is geworden als gebouwgebonden onderdeel. Binnenzonwering telt tevens mee in het klimaatsysteem. Geïntegreerde zonwering komt steeds eerder aan bod. Wij helpen aannemers in de keuze van de juiste producten om een correcte gebouwschil te bewerkstelligen.

Waarom Lenco?

Ons uitgebreide leveringsprogramma maakt ons een volwaardig gesprekspartner voor de hedendaagse aannemer. Iedere ontwerp stelt andere wensen en eisen aan zowel de constructie als de uitvoering, daarom streven onze specialisten ernaar zo veel mogelijk in te spelen op uw eisen en wensen zonder daarbij het zicht op de technische aspecten te verliezen. Door onze conceptuele aanpak bent u betrokken bij iedere stap in het proces, zo kunnen wij al in een vroeg stadium met u meedenken en een unieke oplossing bieden. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige oplossingen van gerenommeerde merken als Verano® en Lenco.

Wilt u kennismaken met een van onze projectadviseurs? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs!

Bekijk referenties

Referenties

Meer foto's

Kaspers

Plaats: Rhenen

 

Syntra

Plaats: Neerpelt

Meer foto's

Wiener & Co

Plaats: Amsterdam

Meer foto's

Radboud Universiteit Tandheelkunde

Plaats: Nijmegen