STORING MELDEN
 STORING MELDEN

Lenco voor Architecten

Glas staat centraal in de hedendaagse architectuur en wordt daarom steeds vaker toegepast bij onder andere bedrijfsgebouwen en overheidsinstellingen. De ideale leef- en werktemperatuur is vastgesteld op 21 graden Celsius, maar door het gebruik van glas kunnen binnentemperaturen aanzienlijk oplopen. Een effectieve zonweringoplossing is op dat moment cruciaal om een leef- en werkbaar binnenklimaat te kunnen behouden.

Architecturale zonwering

Architecturale zonwering draagt bij aan een aangenaam binnenklimaat en biedt diverse esthetische mogelijkheden. Onze innovatieve zonweringsystemen verminderen opwarming op een natuurlijke en energiezuinige manier en verlagen de koellast in gebouwen. Zonweringsystemen beperken invallend zonlicht tot een minimum, met behoud van voldoende daglicht en zicht naar buiten. Zonwering is een essentieel onderdeel van het totaalconcept van een gebouw en is daarom een waardevolle investering die zich snel terugverdient.

Waarom Lenco?

Functioneel omgaan met warmte en licht is een belangrijk aspect in de architectuur. Ons uitgebreide leveringsprogramma maakt ons een volwaardig gesprekspartner voor de hedendaagse architect. Iedere ontwerp stelt andere wensen en eisen aan zowel de constructie als de uitvoering, daarom streven onze specialisten ernaar zo veel mogelijk in te spelen op uw eisen en wensen zonder daarbij het zicht op de technische aspecten te verliezen. Door onze conceptuele aanpak bent u betrokken bij iedere stap in het proces, zo kunnen wij al in een vroeg stadium met u meedenken en een unieke oplossing bieden. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige oplossingen van gerenommeerde merken als Verano® en Lenco.

Wilt u kennismaken met een van onze projectadviseurs? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs!

Bekijk referenties

Referenties

Meer foto's

Sherart

Plaats: Helmond

Meer foto's

Villa

Plaats: Best

 

Linthorst Techniek

Plaats: Wenum-Wiesel

 

Willems Baling Equipment

Plaats: Hapert