STORING MELDEN
 STORING MELDEN
Wiener en Co Schuifframes

Lenco voor Ontwikkelaars

Elke ontwikkelaar krijgt tegenwoordig te maken met technologie. Smart buildings nemen toe in populariteit en zijn steeds vaker de standaard. Doordat zonwering aan te sluiten is op de overige technologieën die toegepast worden in een gebouw, gaat geautomatiseerde zonwering een steeds belangrijke rol spelen in smart buildings. Zonwering draagt namelijk bij aan het energiezuinig maken van gebouwen en levert belangrijke voordelen op.

Structurele zonwering

Structurele zonwering heeft een positief effect op het energieverbruik in kantoorgebouwen, zorginstellingen of openbare ruimtes. Zonwering draagt bij aan een energiezuinige leef- en werkomgeving en laat de kosten voor verwarmen en koelen het hele jaar door aanzienlijk afnemen. Zonwering is een essentieel onderdeel van het totaalconcept van een gebouw en is daarom een waardevolle investering die zich snel terugverdient.

Waarom Lenco?

Smart buildings zijn tot standaard verheven en energiebesparing is een belangrijk thema in de projectontwikkeling. Onze slimme oplossingen maken ons een volwaardig gesprekspartner voor de hedendaagse projectontwikkelaar. Iedere ontwerp stelt andere wensen en eisen aan zowel de constructie als de uitvoering, daarom streven onze specialisten ernaar zo veel mogelijk in te spelen op uw eisen en wensen zonder daarbij het zicht op de technische aspecten te verliezen. Door onze conceptuele aanpak bent u betrokken bij iedere stap in het proces, zo kunnen wij al in een vroeg stadium met u meedenken en een unieke oplossing bieden. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige oplossingen van gerenommeerde merken als Verano® en Lenco.

Wilt u kennismaken met een van onze projectadviseurs? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs!

Bekijk referenties