STORING MELDEN
 STORING MELDEN
Martini Ziekenhuis Luifels

Lenco voor Utiliteitsbouw

De utiliteitsbouw trekt aan: de vergunningen voor nieuwbouw nemen in aantallen toe en ook in de transformatie van gebouwen is een groei zichtbaar. Energieverbruik is de maatstaf geweest voor de duurzaamheid van een gebouw, waarin energielabels een steeds grotere rol spelen. Energiezuinig en energieneutraal bouwen biedt nu al veel voordelen ten opzichte van standaard nieuwbouw en ook bij renovaties leveren energiebesparingen belangrijke voordelen op.

Structurele zonwering

Structurele zonwering heeft een positief effect op het energieverbruik in kantoorgebouwen, zorginstellingen of openbare ruimtes. Zonwering draagt bij aan een energiezuinige leef- en werkomgeving en laat de kosten voor verwarmen en koelen het hele jaar door aanzienlijk afnemen. Zonwering is een essentieel onderdeel van het totaalconcept van een gebouw en is daarom een waardevolle investering die zich snel terugverdient.

Waarom Lenco?

Duurzaam bouwen is tot standaard verheven en energiebesparing is een belangrijk thema in de utiliteitsbouw. Ons uitgebreide leveringsprogramma maakt ons een volwaardig gesprekspartner voor de hedendaagse utiliteitsbouwer. Iedere ontwerp stelt andere wensen en eisen aan zowel de constructie als de uitvoering, daarom streven onze specialisten ernaar zo veel mogelijk in te spelen op uw eisen en wensen zonder daarbij het zicht op de technische aspecten te verliezen. Door onze conceptuele aanpak bent u betrokken bij iedere stap in het proces, zo kunnen wij al in een vroeg stadium met u meedenken en een unieke oplossing bieden. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige oplossingen van gerenommeerde merken als Verano® en Lenco.

Wilt u kennismaken met een van onze projectadviseurs? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs!

Bekijk referenties

Referenties

 

Kantoor Schiphorst

Plaats: Deventer

 

Philips Medical Systems

Plaats: Best

 

Van de Beeten

Plaats: Veghel

 

Strijp-T TQ3 en TQ4

Plaats: Eindhoven