STORING MELDEN
 STORING MELDEN

Lenco voor VVE’s

Eigenaren van appartementen zijn verplicht om maandelijks geld in de kas van de Vereniging van Eigenaren (VvE) te storten en te sparen voor groot onderhoud. De tempartuur kan door de warmte van de zon, met name in appartementen, onaangenaam hoog oplopen. Het kan tevens een nadelig effect hebben op het interieur door bijvoorbeeld verkleuring. Daarnaast zorgt buitenzonwering op verschillende fronten voor aanzienlijk veel energiebesparing.

Buitenzonwering

Buitenzonwering heeft een positief effect op het energieverbruik in woningen en/of appartementen. Zonwering draagt bij aan een energiezuinige leefomgeving en laat de kosten voor verwarmen en koelen het hele jaar door aanzienlijk afnemen. Zonwering is een essentieel onderdeel van het totaalconcept van een gebouw en is daarom een waardevolle investering die zich snel terugverdient. Kortom: voldoende aanleiding om buitenzonwering te overwegen.

Waarom Lenco?

Energiebesparing is een belangrijk thema in de maatschappij en de vraag naar slimme oplossingen neemt toe. Onze uitgebreide advies en unieke productgamma maken ons een volwaardig gesprekspartner voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Iedere ontwerp stelt andere wensen en eisen aan zowel de constructie als de uitvoering, daarom streven onze specialisten ernaar zo veel mogelijk in te spelen op uw eisen en wensen zonder daarbij het zicht op de technische aspecten te verliezen. Door onze conceptuele aanpak bent u betrokken bij iedere stap in het proces, zo kunnen wij al in een vroeg stadium met u meedenken en een unieke oplossing bieden. Wij garanderen u kwalitatief hoogwaardige oplossingen van gerenommeerde merken als Verano® en Lenco.

Wilt u kennismaken met een van onze projectadviseurs? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs!

Bekijk referenties