STORING MELDEN
 STORING MELDEN

Over ons

Lenco is sinds 1966 dé naam op gebied van beeldbepalende zonwering. Wij danken onze gerespecteerde naam aan onze ruime ervaring, conceptuele aanpak en bekwame mensen. Elk project staat bij Lenco op zichzelf en verdient een unieke benadering. Efficiëntie, betrouwbare maatwerk-oplossingen en actief meedenken met onze (potentiële) klanten zijn daardoor vanzelfsprekend.

Waarom Lenco?

Waarom wij de partner zijn die bij u past? Dat lichten wij toe aan de hand van drie belangrijke pijlers.

Doordacht advies

Een doordacht advies is zeer waardevol, daarom luisteren wij altijd naar uw eisen en wensen zonder zicht te verliezen op de technische aspecten. Esthetiek, lichtinval en duurzaamheid zijn een belangrijk onderdeel van ons advies dat bestaat uit (maatwerk-)oplossingen en passende budgetteringen. Wij denken gedurende het hele proces met u mee, zodat u het heft in eigen handen kunt houden.

Vakbekwame mensen

Het team van Lenco bestaat uit goed opgeleide, vakbekwame mensen in allerlei disciplines. Dit biedt ons de mogelijkheid om u hét totaalpakket te bieden: van deskundig advies tot innovatieve productie en van een betrouwbare montage tot duurzaam onderhoud.

Allround specialistisch

Wij zijn van oorsprong een autoriteit op het gebied van beeldbepalende zonwering. Dit hebben wij mede te danken aan ons uitgebreide leveringsprogramma luifels, schuifframes, lamellen (schoepen) en Ritzscreens®. Onze nicheproducten blinken uit in zowel esthetische als technische prestaties.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat onze oplossingen voor uw project kunnen betekenen? Laat u inspireren door de diverse referenties of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze projectadviseurs.

Keurmerken

           

Lenco Inspiratiebrochure

Meer weten over Lenco en haar producten? Download de inspiratiebrochure.