STORING MELDEN
 STORING MELDEN

Service

Lenco is tevens uw aanspreekpunt voor onderhoud en service. Wij adviseren u graag over de onderhoudsmogelijkheden voor uw zonweringssystemen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor (urgente) servicevragen.

Preventief onderhoud

Preventief onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw zonweringssystemen. Wij bieden u de mogelijkheid om periodiek onderhoud vast te leggen in een onderhoudscontract waarin u zelf bepaalt of het onderhoud eenmalig of meerjarig gewenst is. Kiest u voor een meerjarig onderhoudscontract? Dan nemen wij de planning voor u over en zorgen wij dat wij u in de afgesproken periode(s) benaderen voor een onderhoudsafspraak.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in onderhoudscontracten? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in. Wij komen graag bij u langs!

Service

Heeft u urgente problemen aan uw zonweringssystemen? Dan kunt u uiteraard ook een beroep doen op onze service. Onze bekwame servicemonteurs zijn opgeleid om storingen aan uw zonweringsinstallatie snel en vakkundig te verhelpen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij tevens in staat om service te verlenen aan zonweringssystemen die niet door ons geleverd zijn. Indien u geen onderhoudscontract of raamovereenkomst heeft, worden de servicewerkzaamheden uitgevoerd op nacalculatie volgens de tarieven van Lenco Zonwering B.V.

Heeft u een urgente servicevraag (een gevaarlijke situatie of iets wat veilig gesteld moet worden)? Bel dan ons 24/7 storingsnummer +31 (0)499 490 021.

  Melder  Telefonisch bereikbaar


  Klacht


  Bereikbaarheid


  Afspraak

  Ik vermoed dat deze serviceaanvraag onder de garantie valt.